Valentijnsdag 14-02-2022

Cindy Feld

15 februari om 07:44  · Gedeeld met Je vrienden en de vrienden van Jurry

Vrienden

❤14-2-2022❤Jur had een verassing, om 18.00 moest ik klaar staan voor vertrek. Een uur in de auto en dan sta je in Naarden bij de studio van 💯%nl waar we hartelijk werden ontvangen en ineens zit je naast Robert ten Brink en ben je live op de radio. 🎧🎙📻 Wat een avontuur! Jur werd de studio uit gestuurd en het gesprek ging verder. Op een gegeven moment mocht ik naar de loveseat in een andere ruimte waar een fantastische artiest live muziek voor me speelde op zijn piano en daarbij zong.🎹🎼 Maar waar was Jur in vredesnaam gebleven 😅 er kwamen al meer cameramensen en fotografen om de hoek kijken en ik zat braaf te wachten tussen de bossen rozen en alle uitgestrooide rozenblaadjes. Op het tafeltje voor me stond een fles champagne en 2 glazen. Zo nuchter als ik altijd ben had ik het nu wel een beetje warm🤣🤣 Ineens gaat iedereen in positie staan en hoor ik een dame zeggen, opletten want daar komt ie…. en daar kwam Jurry ,zijn strakke jeans geruild voor een pak en hij ging naast me zitten om vervolgens een doosje uit zijn broekzak te halen en op zijn knieën te gaan met de vraag of ik met hem wilde trouwen💍😍😍 JAAAAAAAA Wat een avontuur en Jur wat ben je een fantastische gozer. Deze avond is er 1 om nooit te vergeten 🥰🥰 Alles is gefilmd en op de foto gezet, wanneer we dit ontvangen nemen we jullie mee in dit avontuur. Want wat was dit gaaf! Jur heeft altijd gezegd, deze duif laat zich niet ringen maar als snel vertelde hij dat hij voor mij een uitzondering wilde maken en dat wanneer hij in de toekomst een aanzoek zou doen dit op een spectaculaire manier zou gaan ondernemen. Dat is je gelukt schatje! Wauw ik hou van jou 🥰🥰Vele mensen waren er al van op de hoogte en bij thuiskomst stond ons ook nog een verrassing te wachten. Wat een prachtige mensen hebben wij om ons heen❤