Dressuur Clinic

Regelmatig verzorgt Cindy een clinic voor een rijvereniging of pensionstal.

Leuk om te weten dat deze clinic voor alle niveaus en leeftijden geschikt is. Cindy kan iedereen helpen van beginner tot subtop combinaties. Met simpele en duidelijke tips gaat ze aan de slag en daarin staat het plezierig paardrijden altijd voorop. Het is erg leuk om te zien dat de combinaties met simpele tips en in een respectievelijke korte tijd ontzettend kunnen verbeteren.

Cindy is van mening dat eerst de basis correct moet zijn, dit zal dan ook altijd aandacht krijgen. Een huis kan immers ook niet gebouwd worden op een slechte fundering. Cindy heeft geen systeem, ze vindt het belangrijk om te kijken naar het exterieur, karakter en geestelijke gesteldheid van het paard en het niveau van de berijder. De training zal hier op worden afgestemd. Er is wel altijd een doel om naar toe te werken, een ontspannen paard wat recht gericht en in balans door de baan gaat met een ruiter/amazone wat correct op zijn of haar paard zit.

Kosten voor een clinic zijn 60.00 euro per uur (exclusief reiskosten) Cindy komt voor minimaal 3 uur. Er kan gekozen worden uit privelessen, duolessen en lessen met 3 personen.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?