Even voorstellen

Na een zoektocht van bijna 2 jaar hebben Jurry Martinus en Cindy Feld hun droom locatie gevonden in Bovenkarspel waar ze een bestaande pensionstal hebben overgenomen per 28 december 2021. Aan de rand van recreatiegebied “het Streekbos” ligt een prachtige stek van 2 hectare waar ze naar hartenlust kunnen ondernemen en ze hebben grootste plannen gemaakt. De locatie zal flink onder handen worden genomen om het welzijn van mens en dier te vergroten. Ze hebben er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan.

Cindy Feld is verantwoordelijk voor de dressuurstal. Zij traint de wedstrijdpaarden en verzorgt lessen en clinics. Daarnaast regelt Cindy het management op stal. Cindy is in de sport opgeklommen tot het hoogst haalbare niveau de ” Grand Prix” Na het behalen van haar middelbare diploma “paardenhouderij” is zij zich verder gaan ontwikkelen en heeft ze met een prachtige cijferlijst de O.R.U.N opleiding afgesloten. Tevens heeft ze de juryopleiding succesvol afgerond en een aantal jaar gejureerd, doordat het slecht te combineren was het haar gezin en haar eigen wedstrijden is ze hier mee gestopt maar het is de bedoeling om dit in de toekomst weer op te pakken

Jurry Martinus is keukenmonteur en pitmaster. Zijn bedrijf “keukenmontagebedrijf Martinus” staat al 22 jaar als een huis en vele keukens zijn naar grote tevredenheid geplaatst. In de weekenden verzorgd hij met zijn “Smokey meat barbecue” grote en kleine caterings veelal door de klanten ( bedrijven en particulieren naar hun eigen wensen samengesteld). Tevens verzorgd hij barbecue workshops bij ons in Bovenkarspel.

Samen zijn ze een fantastisch team en kunnen zij elkaar overal in aanvullen, Jurry springt bij op de dressuurstal en Cindy helpt waar nodig in de catering.

Belangrijkste successen voor Cindy

Nobility , ZZ licht dressuur.

Stentano, ZZ licht dressuur.

Thronfolger, Grand prix dressuur.

Vision’s Moon, Lichte tour dressuur.

Guitar Hero, Grand prix dressuur.

Annelien, ZZ Zwaar dressuur,

Jewel’s Gift, Kampioen regio Noord en Zuid N.R.P.S als 3jr. en 4 jr.

Uliena, Kampioen 2jr centrale keuring N-H