Diensten

Dressuur instructie.

Cindy heeft meerdere paarden succesvol opgeleid en uitgebracht t/m zware tour niveau, maar ook het “opleiden” van gedreven ruiters en amazones doet zij graag. Niveau en leeftijd van de ruiter of amazone is voor haar niet belangrijk. Wat ze wel belangrijk vind is dat plezier voor mens en dier altijd bovenaan moet staan. Zij beschikt over het diploma O.R.U.N afgenomen onder auspiciën van de KNHS en in januari 2024 zal zij de erkende opleiding Mental Coach voor ruiters afronden. In het voorjaar van 2024 willen we een mental coach pakket aan gaan bieden , we zijn druk aan het brainstormen hoe we hier vorm aan gaan geven.

Cindy beschikt over een hele brede kennis . Er zal worden lesgegeven van beginnend niveau t/m grand prix niveau. Tijdens de dressuur lessen zal naast rijtechniek, ook wedstrijdvoorbereiding worden geïntegreerd voor de klanten die dit op prijs stellen. Vaandeldragers zijn paardenwelzijn en eerlijkheid naar het paard, het correct bewegen met de juiste aanspanning, souplesse en rechtgerichtheid. De lessen zullen plaatsvinden op Cindy haar locatie en in overleg buitenshuis.

Belangrijk om te weten, afmeldingen binnen 24 uur worden voor 50% doorberekend en moeten dezelfde dag worden voldaan.

Training voor derden

Cindy kan uw paard trainen en uitbrengen op wedstrijd, vanwege haar mooie sportresultaten mag ze elk paard gelijk in een hogere klasse starten. Dit is vooral interessant wanneer een merrie het “sport” predicaat moet bemachtigen of wanneer een paard verkocht moet worden. Jonge paarden beginnen in de klasse L2 en daarnaast word er ook vaak voor gekozen om ze deel te laten nemen aan een I.B.O.P. ( aanlegtest ) De training word afgestemd met de eigenaar en hangt af van de leeftijd en geestelijke gesteldheid van het paard. Cindy neemt graag de tijd om de paarden een gedegen opleiding mee te geven en vind het belangrijk dat het paard “happy” blijft in zijn lijf en tussen de oren.

Incidenteel bijrijden.

Wanneer het paard bij Cindy op stal staat kunt u er voor kiezen om het paard incidenteel bij te laten rijden. Heeft het paard of u moeite met een bepaalde oefening? Heeft het paard rijtechnische problemen of gaat u een paar dagen op vakantie? Cindy kan het paard 1 of 2 keer per week rijden om u te helpen. Het is ook mogelijk om zelf met het paard naar onze locatie te komen.

Trainingsarrangementen

Momenteel nog niet beschikbaar maar in de toekomst willen we trainingsarrangementen aanbieden.

Uw paard of pony word gestald in een ruime fijne box en dagelijks heeft u individueel les. Dit word ingevuld naar behoefte van de klant.

Er zijn diverse opties :

*Trainen onder begeleiding

*Wedstrijdgericht trainen met aan het einde van de les een proefje rijden ( mogelijkheid om je proefje te laten filmen)

* Longeren aan de dubbele lijnen

* Balkjestraining.

De klant overnacht in een appartement bij ons op locatie, inclusief ontbijt, lunch en diner